Help for English

Letní sleva 25 % v naší apce

ALL LEVELS Vydáno dne 26.06.2023

Učte se s naší apkou i v létě. Nyní navíc za skvělou cenu!



Letní sleva 25 % v naší apce

Letní prázdniny jsou již téměř tu a s nimi čas, kdy jde učení mnohdy stranou, a nás více zajímají odpočinkové aktivity, výlety či cestování. Kdo by v horkých dnech chtěl sedět nad knihami nebo u počítače a učil se, řeknete si možná.

Naše výuková aplikace English Me! je ale ideálním výukovým společníkem i na prázdniny. Jedná se o online aplikaci, která funguje nejen na počítačích a laptopech, ale i na tabletech a chytrých mobilních telefonech. Můžete si tak téměř kdekoliv a kdykoliv procvičovat anglická slovíčka, zdokonalovat se v gramatice, číst si články o nejrůznějších jazykových jevech apod.

Nyní vám navíc nabízíme naši výukovou aplikaci za zvýhodněnou cenu. Na všechna předplatná (kromě předplatných pro školy) nabízíme nyní slevu 25 %. Stačí použít tento kód:

Za jednorázové roční předplatné tedy zaplatíte místo 1 990 Kč pouze 1 492 Kč. Velice oblíbené je také opakované měsíční předplatné, které vás bude stát pouze 126 Kč (místo 169 Kč).

Akci mohou samozřejmě využít i držitelé karet ISIC, kteří u nás mají celoročně slevu na předplatném ve výši 50 %. Studentské roční předplatné během akce stojí pouze 746 Kč (tj. 62 Kč za měsíc).

Slevový kód uplatníte v posledním kroku objednávky. Akce platí pouze do 10. července 2024.

5 za cenu 1

Připomínáme, že při zakoupení předplatného získáváte automaticky možnost pozvat další 4 přátele nebo členy domácnosti. Ti se pak pod vaším předplatným učí zdarma, ale jejich podúčty fungují samostatně. Každý tedy může mít nastavenu jinou úroveň.

Pozn.: Více v článku Sdílení předplatného English Me.

Předplatné jako dárek

Pokud o naší aplikaci neuvažujete, ale víte o někom, komu by předplatné udělalo radost jako dárek, můžete mu pořídit dárkový poukaz.

Dárkový poukaz je na předplatné o délce 12 měsíců a i na něj se vztahuje sleva s kódem, takže zaplatíte místo 1 990 Kč pouze 1 492 Kč. Obdarovaný si pak také může do svého účtu pozvat 4 přátele nebo členy domácnosti.

Pozn. Více v článku English Me! dárkový poukaz.

Co je EnglishMe?

Pokud naši výukovou aplikaci English Me! ještě neznáte, pak si přečtěte její podrobný popis, kde se dozvíte, jak si díky ní můžete zlepšit svou angličtinu.

Nebo rovnou navštivte www.englishme.cz, kde si můžete aplikaci vyzkoušet na 7 dní zdarma bez jakýchkoli omezení či závazků. Stačí vložit váš email a vytvořit heslo.



Online angličtina od autorů Help for English!

Bezkonkurenční online angličtina za 169 Kč měsíčně.
Přečtěte si více informací nebo si ji hned zdarma vyzkoušejte.

Pokračovat můžete zde:

ALL LEVELS

Tři letní měsíce v naší aplikaci zdarma

K ročnímu předplatnému aplikace English Me! nyní nabízíme tři měsíce navíc zdarma. Akce končí 8. července 2021.

ALL LEVELS

Bezkonkurenční sleva 50 % s průkazem ISIC

Studenti si nyní mohou zakoupit předplatné naší aplikace English Me za bezkonkurenční cenu díky průkazu ISIC. Platí i pro učitele s průkazem ITIC a další.

ALL LEVELS

English Me o 30 % levněji s Českými drahami

S věrnostními body Českých drah si můžete pořídit předplatné English Me s 30% slevou.

Komentáře k článku

K článku nejsou zatím žádné komentáře

Přidat komentář